Spekkoek zakelijk bestellen
SPEKKOEKBELEVING
Je kunt Ibu Spekkoek het best omschrijven als origineel, puur en speels. Wij denken graag in mogelijkheden én in samenwerking. Hebben wij jouw nieuwsgierigheid gewekt? Samen creëren wij een unieke spekkoekbeleving voor jouw bedrijf, personeel en klanten.
Image

SPEKKOEK LETTER

Image

IBU'S PROEVERIJTJE

SERVEER JIJ AL IBU'S SPEKKOEK?

Heb jij of weet jij een leuke eetgelegenheid en wil jij ook de spekkoek van Ibu op de menukaart zetten? Wij staan altijd open voor nieuwe ambassadeurs van Ibu's Spekkoek!

De spekkoek is een mix van Indische en Nederlandse invloeden en vertegenwoordigt daarmee een stukje historie. In menig eetgelegenheid staat een appeltaart op de menukaart, echter ontbreekt de spekkoek daarop. Wij zijn van mening dat een spekkoek van kwaliteit daarbij hoort!
Onze spekkoeken zijn ambachtelijk en hebben een unieke smaak. Dit zorgt voor een bijzondere smaakbeleving, waarmee jij jouw gasten heerlijk kunt verwennen.
Wij werken graag samen met afnemers die direct in contact staan met fijnproevers. Fijnproevers die openstaan voor een nieuwe 'guilty pleasure', namelijk Ibu’s Spekkoek.


Op een foodfestival, op de markt, in een restaurant als toetje of gewoon bij de koffie. Een stukje spekkoek is op ieder moment van de dag en op welke locatie dan ook een uitstekend idee!

Volg Ibu Spekkoek online

Image
Image