Image

Klantenservice


Op deze pagina vind je veelgestelde vragen en extra informatie over Ibu Spekkoek.
Mocht er een vraag niet tussen staan of informatie ontbreken? Dan horen wij dat graag!

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Wij verzenden de producten uit onze webshop in principe per pakketpost, welke via de brievenbus wordt bezorgd. Bij twee of meerdere producten versturen wij de bestelling als pakket. De verzendkosten staan per product vermeld. Meer informatie lees je op de pagina verzendinformatie.

Kan ik een bestelling annuleren?
Wij bakken de spekkoeken zo vers mogelijk en doen dit op bestelling. Indien je een bestelling plaatst, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Mocht je een fout hebben gemaakt of iets willen wijzigen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dit kan via bestellingen@ibu-spekkoek.nl. Vermeld daarbij jouw bestelnummer.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Momenteel kun je een bestelling in onze webshop enkel via Ideal betalen. In onze Ibu Spekkoek TO-GO vestiging kun je middels pin betalen.

Moet ik thuis zijn voor de bezorging?
Dat ligt aan de grootte van jouw bestelling. Bestellingen met enkel een spekkoek-box, versturen wij per pakketpost. De bestelling wordt via de brievenbus bezorgd, waardoor je niet thuis hoeft te zijn voor de bezorging. Bij twee of meer producten, versturen wij de bestelling als pakket. Nadat wij de bestelling aan de PostNL hebben aangeboden, wordt je per e-mail op de hoogte gesteld van het bezorgmoment.

Kan ik alle producten bestellen?
Onze ambitie is om in heel Nederland verkrijgbaar te zijn. Wij zijn in Almere gevestigd en zijn voor de bezorging momenteel afhankelijk van een externe vervoerder. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit (kans op beschadigingen) van bepaalde producten niet garanderen. De producten, waarvan van wij de kwaliteit wel kunnen garanderen, kun je bestellen en overal in Nederland laten bezorgen. Hele, halve en kwart spekkoeken en sommige smaken worden enkel in Almere bezorgd. Overigens zijn alle producten in onze Ibu Spekkoek TO-GO verkrijgbaar. Neem voor grote bestellingen direct contact met ons op, zodat wij voldoende tijd hebben om de benodigde hoeveelheid spekkoek te kunnen bakken.

Heb jij tips, ideeën of andere vormen van spekkoek in gedachten?
Wij horen dat graag van jou!

Extra informatie
Algemene voorwaarden
Verzendinformatie
Cookie & Privacybeleid